Joris Schlotz

joris

Ik ben Joris Schlötz en ik heb sinds mijn afstuderen als fysiotherapeut in meerdere particuliere praktijken gewerkt. Sinds 2008 werk ik bij fysiotherapie Balans Velsen.
Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in het menselijk lichaam en blijf gefascineerd door het ontstaan van bepaalde klachten in het bewegingsapparaat en de behandeling hiervan. Mede door deze interesse heb ik in 2007 besloten mij als fysiotherapeut verder te specialiseren en ben ik de master opleiding orthopedische manuele therapie gaan volgen aan de hogeschool van Utrecht. De opleiding heb ik in 2010 afgerond en sindsdien mag ik mijzelf orthopedisch manueel therapeut noemen. Tijdens deze opleiding heb ik extra kennis opgedaan van de bewegingsmogelijkheden van het lichaam en in het bijzonder van de wervelkolom. Voor mijn afstuderen heb ik onderzoek gedaan naar de therapeutische behandeling van hoofdpijnklachten.

Het gezegde “Hoe meer je weet, des te beter weet je ook hoe weinig je weet” gaat zeker voor mij op.
Hierdoor zal ik mijzelf altijd verder blijven ontwikkelen en dàt maakt mijn werk elke dag weer uitdagend en inspirerend!