Bert ’t Hart

    Ik ben Bert ’t Hart en werk sinds juni 2017 bij Fysiotherapie Balans Velsen als algemeen fysiotherapeut. In de afgelopen jaren heb ik mijn focus gelegd op het behandelen van sportgerelateerde orthopedische klachten (Dit zijn klachten van en rond gewrichten), met een speciale interesse voor het revalideren van knie, heup en schouder.

    Zelf ben ik ook van jongs af aan een fanatieke sporter; van mijn achtste tot mijn twintigste volgde ik lessen in capoeira (een Braziliaanse vechtdans), en op dit moment fitness en voetbal ik in teamverband. Daarnaast ben ik ook trainer en begeleider geweest van mijn voetbalteam en capoeira groep. 

    Sportgerelateerde klachten zijn voor mij daarom niet onbekend.

    Elke klacht is voor mij weer een nieuwe uitdaging en unieke puzzel die opgelost moet worden. Het geeft mij erg veel voldoening om mensen die al lange tijd met klachten rondlopen te helpen weer pijnvrij te kunnen functioneren. Daarom verdiep ik me, sinds mijn afstuderen aan de HVA in 2016, verder in de fysiotherapie om me uiteindelijk te kunnen specialiseren. Op dit moment staat het voor mij nog niet vast in welke richting, maar dit ben ik aan het ontdekken door veel te lezen, te leren in de praktijk en mezelf breed te oriënteren.

    Door mijn fascinatie voor het lichaam en de dankbaarheid die ik terug krijg van mensen doe ik het werk met veel plezier.