Anouk Riepma, Kinderfysiotherapeut.

Mijn naam is Anouk Riepema.

In 2004 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool van Amsterdam en vanaf 2006 verbonden aan deze praktijk in Velsen Noord. Hier werk ik als fysiotherapeut waarbij mijn interesse uitgaat naar de orthopedische- en of sportgerelateerde klachten. In mijn dagelijks leven haal ik zelf veel plezier uit sport en beweging en het is dan ook daarom dat ik mensen die hierin belemmeringen ondervinden wil helpen dit plezier terug te vinden.

De klachten aan het bewegingsapparaat probeer ik, samen met u én met een actieve aanpak te herstellen. De aanvullende opleidingen die ik heb gevolgd dragen bij aan deze actieve aanpak en zijn; sportrevalidatie, medical taping, orthopedische geneeswijze volgens Cyriax, en manuele mobilisaties volgens Marsman.

In mijn vrije tijd ben ik zoals ik al zei veel met sport bezig. Wielrennen, handballen en skiën zijn de sporten die ik met grote regelmaat beoefen maar ook een mooie bergwandeling, een rondje skeeleren of een schaatstocht op natuurijs mag ik graag doen!