Wijkerstraatweg 156
Velsen-Noord
0251 - 22 07 39

Maandag t/m vrijdag
08.00 uur tot 17.30 uur.
Maandag en woensdagavond tot 20.00 uur.

Karin de Haan

Sinds 1981 werkzaam in deze praktijk, die ik in 2000 samen met Gerda heb overgenomen. Ik werk hier met veel enthousiasme en vind dat ik nog steeds een heel mooi vak heb. Een vak om mensen mee in beweging te houden.

Lees meer..

Gerda Kerkhoven

In 1978 afgestudeerd als fysiotherapeute en sinds 11 jaar nu werkzaam in Velsen-Noord, samen met Karin in het jaar 2000 gestart en we hebben heel wat veranderingen in deze korte tijd meegemaakt

Lees meer..

Fons Haver

Ik ben Fons Haver en werk sinds mei 2018 bij Fysiotherapie Balans Velsen als algemeen fysiotherapeut. Ik houd van gezelligheid, sport en fysiotherapie. Via mijn eerste stagebegeleider Tom Wijnands ben ik tijdens mijn studie twee jaar werkzaam geweest als fysiotherapeut van BHC Overbos, hockeyclub in Bloemendaal.

Lees meer..

Tom Wijnands, Manueel Therapeut.

In 2008 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Amsterdam School of Health Professions (Hogeschool van Amsterdam) en in 2012 heb ik mijn Master of Health in de Manuele Therapie behaald.

Lees meer..

Bert 't Hart

Ik ben Bert 't Hart en werk sinds juni 2017 bij Fysiotherapie Balans Velsen als algemeen fysiotherapeut. In de afgelopen jaren heb ik mijn focus gelegd op het behandelen van sportgerelateerde orthopedische klachten (Dit zijn klachten van en rond gewrichten), met een speciale interesse voor het revalideren van knie, heup en schouder.

Lees meer..

Afspraak maken