Wijkerstraatweg 156
Velsen-Noord
0251 - 22 07 39

Maandag t/m vrijdag
08.00 uur tot 17.30 uur.
Maandag en woensdagavond tot 20.00 uur.

Zorg en preventieve programma’s

Fit rondom de bevalling:

Op donderdag avond van 19.00u- 20.00u kunt u bij ons terecht voor “Fit rondom de bevalling”. U gaat dan in een kleine groep oefeningen doen om bekkenklachten te voorkomen of te verminderen.  Onder begeleiding van fysiotherapeut Karin de Haan, die hiervoor diverse specialisatie cursussen heeft gevolgd. Het programma kan zowel in als na de zwangerschap ( vanaf 6 weken na de bevalling) gevolgd worden.  U kunt op ieder moment instromen. Het programma kost €30,00 per maand. Sommige zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten. Informeer daarvoor bij uw zorgverzekeraar.

 

Funtionele Training:

Bent u al wat ouder en merkt u dat alles wat meer moeite gaat kosten in uw dagelijks leven. Dan is dit programma echt iets voor u. We gaan in groepen tot maximaal 8 personen oefenen om uw kracht, uithoudingvermogen, balans en lenigheid te verbeteren. Alles met het doel dat de gewone zaken in het dagelijks leven zoals naar de winkel lopen, een fietstochtje maken, de trap oplopen, iets van de vloer oprapen, uw schoenen aantrekken e.d., weer makkelijker gaan. Na een uur oefenen, drinken we gezellig koffie of thee met elkaar. We hebben 3 groepen, die wat verschillen in moeilijkheidsgraad. De kosten zijn €30,00 per maand. U kunt hiervoor bij ons terecht op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag van 14.45u- 16.00u.

 

Hart revalidatie:

Heeft u een hartinfarct of hart operatie gehad of bent u gedotterd, dan kunt u bij ons terecht voor een hart revalidatie programma. In eerste instantie raden we u aan een revalidatie periode in het Rode Kruis Ziekenhuis te volgen, waar u multidisciplinair behandeld wordt en er korte lijntjes zijn met de cardioloog. Maar als u daarna nog behoefte hebt aan begeleiding bieden wij u een programma van 3 maanden, zodat u weer het vertrouwen en de conditie krijgt om te kunnen sporten, te wandelen, te fietsen of andere lichamelijke activiteiten vol te kunnen houden. Hoeveel vergoeding u hiervoor van uw zorgverzekeraar krijgt is afhankelijk van uw aanvullende pakket. U kunt ons daar altijd voorlichting over vragen.

 

Afspraak maken